fb
БългарияНовини

Новият сайт “Откъси” ни среща с най-хубавото от книгите

1 мин.

Сайтът “Откъси” е най-новият проект на “Аз чета”, който предлага на читателите най-хубавото от новите книги на българския пазар. Официалният му старт е с днешна дата, а всеки, който иска да получава откъс директно на електронната си поща, скоро ще може да се абонира онлайн.

От тази седмица на сайта otkasi.com всеки ден ще намирате специално подбран откъс от различна книга. За да се ориентирате по-добре при търсенето на четивото, което е подходящо за вас, текстовете са разделени тематично в следните пет категории: художествени, нехудожествени, български, поезия и детски. За визията на сайта се погрижи Стоян Атанасов от Kontur Creative, създател и на настоящите лога на „Аз чета“, дигитална агенция BookMark и „Книжният подкаст“.

Целта на уникалното книжно пространство е да бъде ваш верен навигатор в бурното море от нови заглавия. Ревютата в “Аз чета” остават наша запазена марка за качествено ориентиране в света на книгите. Днес те вече се допълват от откъси, с които ще имате възможност да надникнете по страниците на най-новите произведения, понякога още преди да са се появили по книжарниците.

Потърсете своя любим откъс, който ще ви срещне със следващото ви четиво!