fb
Книги и киноСпециални

Първи снимки от сериала по „Къде си, Аляска?“ на Джон Грийн

1 мин.

Kade si, Alyaska? John GreenЕксклузивни първи кадри от дългоочакваната екранизация на бестселъра „Къде си, Аляска?“ (изд. „Егмонт“) от Джон Грийн публикува списание Entertainment Weekly. След повече от 10 години чакане и опити за адаптации, дебютният роман на писателя ще оживее на малкия екран в лимитирания 8-епизоден сериал на Hulu с продуценти Джош Шуорц и Стефани Савидж. Шуорц и Савидж са познати с успешните си продукции за тийн аудиторията, като сериалите „Клюкарката“, „Ориндж Каунти“ и Runaways

„Къде си, Аляска?“ ни среща с тийнейджъра Майлс „Пъдж“ Халтър (в ролята: Чарли Плъмър), който се мести в ново училище в търсенето на по-дълбока перспектива за живота си. Още с пристигането си той среща и се влюбва в мистериозната, уверена Аляска Йънг (в ролята: Кристин Фросет). Неочаквана трагедия кара Майлс и приятелите му да се впуснат в търсене на истината и да усвоят важни уроци за живота, любовта и изкуството да продължиш напред.

Първите снимки от снимачната площадка разкриват срещата на Майлс и Аляска, както и пръв поглед към съквартиранта на Майлс, бъбривия Чип (в ролята: Дени Лав), талантливия хип-хоп ентусиаст Такуми (Джей Лий), смущаващия Дийн (Тимъти Симънс) и още от разнообразните герои, които населяват гимназия „Кълвър Крийк“.

„Къде си, Аляска?“ е първият сериал по книга на Джон Грийн и третият екранизиран роман на автора след хитовите филмови адаптации на „Вината в нашите звезди“ и „Хартиени градове“. Премиерата на сериала е на 18 октомври.

Снимка на публикацията: Entertainment Weekly / Hulu