fb
4Gрадски историиСпециални

Покажи колко добър разказвач си в конкурса за градски истории на Мтел „4Gрадски“

1 мин.

Най-големият български мобилен оператор Мтел и писателят Александър Шпатов тръгват на лов за най-добрите 4Gрадски истории. Конкурсът „4Gрадски“ e посветен на старта на 4G мрежата на Мтел и ще продължи до 15 юни.

Водени от вярата си в силата на технологиите, Мтел ви дават възможност да разкажете своята градска история под формата на текст, видео или снимки. Единственото условие е да включите задължителните ключови думи и чат-символи – град, скорост, :) и <3.

„Независимо дали живеете в голям или в малък град, чувството, че това е вашето място, с вашите истории, вашите приятели, любови, раздели, любими места и вкусове, остава много по-силно и важно от всякакви демографски данни, с които някои хора биха искали да опишат ВАШИЯ град“, казват от Мтел.

Четирима от най-добрите автори ще спечелят технологични награди и ще получат съвети от писателя Александър Шпатов как да разказват още по-интересни истории.

„Вярваме, че силата на иновациите се простира извън техническите им измерения, а новите технологии създават шансове за по-пълноценна и по-динамична комуникация. И именно тези вълнуващи сюжети се надяваме да уловим в конкурса „4Gрадски“, допълват от мобилния оператор.

Изпрати своята история тук!

За още интересни материали около конкурса можете да следите специалната ни рубрика „4Gрадски истории“ до края на юни.