fb
Книги и киноНовини

„След 5“: Всичко с Хардин и Теса приключва на 15 септември

2 мин.

Петият и последен филм от поредицата „След“ е готов да тръгне по кината, слагайки край на тази феноменална любов. Първият филм „След“ беше пуснат през 2019 г. и разказва историята на Теса Йънг и Хардин Скот. Лентата е базирана на едноименната поредица от романи на Анна Тод (на български с логото на „Егмонт Уо“ и в превод на Гергана Дечева). След огромния успех на първия филм, другите романи от поредицата също бяха адаптирани във филми като „След сблъсъка“ от 2020 г., „След падането“ от 2021 г. и „След щастливия край“ от 2022 г.

Сега, петият филм от поредицата – „След всичко“ – разказва втората половина на четвъртия роман „След щастливия край“. Филмът проследява пътуването на Теса и Хардин, които се превръщат в зрели възрастни и най-накрая научават какво е да се обичат въпреки недостатъците си.

„След всичко“ ще се появи на голям екран в България на 15 септември. Филмът ща бъде пуснат в стрийминг платформата Prime Video до края на 2023 г.

В главните роли отново влизат Хироу Файнс Тифин като Хардин Скот и Джоузефин Лангфорд като Теса Йънг.  Филмът е написан и режисиран от Кастил Ландън.

Очаквате ли с нетърпение „След всичко“? Кажете ни в коментарите по-долу кое ви харесва повече – книгите или филмите от поредицата?

Можете да поръчате всички книги от поредицата „След“ от Ozone.bg.

Прочете още:

„After Everything“ дава последен шанс за любов на Теса и Хардин

„След“: Историята на Теса и Хардин ще има пета част

10 (+5) страхотни двойки от young adult романите