fb
БългарияНовини

Юбилейното 10. издание на конференцията „Образование и бизнес“ ще покаже истории от бъдещето

2 мин.

„Истории от бъдещето“ е темата на новото десето юбилейно издание на международната конференция „Образование и бизнес“. Тя ще се проведе в София на 13 май от 19:00 ч. в Народен театър „Иван Вазов“. Събитието се организира от националната телевизия Bulgaria ON AIR с медийното партньорство на „Аз чета“ и дигитална агенция BookMark.

За по-малко от два часа една от най-емблематичните сгради в България ще се превърне в пространство, където чрез интересни инсталации, вдъхновяващи примери, истории и проекти ще се срещнат минало, настояще и бъдеще, за да докажат, че когато образованието и бизнесът работят ръка за ръка, успехът е гарантиран.

„Образование и бизнес“ ще представи иновации от всички сфери на живота – от модата, през автомобилния сектор, чак до изкуството, за да илюстрира колко е ключова връзката между образованието и бизнеса. Акцент ще се постави и върху новата цифрова революция, роботизацията, дигитализацията на изкуството, културата и забавленията. Конференцията ще потърси и отговор на въпроса как образователният процес на родените през новото хилядолетие променя света на технологиите, онлайн комуникациите и социалните медии.

От създаването на конференцията досега целта на Bulgaria ON AIR и цялата Investor Media Group e чрез „Образование и бизнес“ да създаде платформа за нови идеи, обмен на ценен опит с утвърдени експерти от България и света и показване на положителните примери. Деветте предишни издания разгледаха значението на образованието за развитието на устойчиви общности, лидерство, медии, комуникации, региони, трансгранични проекти и др.

Повече подробности за предишните издания на конференцията, както и актуална информация за предстоящото, ще откриете тук. Всеки, който иска да присъства на събитието, може да се регистрира безплатно, като пише на sgrozeva@bulgariaonair.bg.