fb
БългарияНовини

DJ SAVA ще подгрява шоуто на Dub FX в събота

3 мин.

Австралиецът Dub FX пристига в София в петък следобед заедно със своите музиканти Andrew Vollmer (саксофон/пиано) и Evan Tweedie (бас) за да завладее сцената в парка на Летище София тази събота (13 юни), а с нея и сърцата на българските фенове.

„Аз чета“ е медиен партньор на събитието.

Музикалното преживяване на открито ще започне още в 22:30 часа, когато на сцената ще се качи талантливият представител на родната диджей сцена – DJ SAVA, за да подгрее публиката в парка.

SAVA е от новото поколение диджеи, които за последните няколко години успяха да спечелят сърцата на българската сцена с впечатляващото си умение да раздвижи публиката с лекота. Изненадва постоянно и учи феновете си да не очакват нищо в рамките на стандарта. Именно заради това, не можеш да му сложиш етикет. Музикалните му залитания се простират от реге, джаз, фънк, диско и хип-хоп до трап и тежък дъпстеп. В момента той работи усилено над предстоящия си проект, както и продуцира музика.

Към момента метеорологичната прогноза вещае топла и ясна съботна нощ. В случай на рязко влошаване и изменение на времето към проливни дъждове и буря, организаторите са предвидили закритото Студио „Орфей“ като алтернативно място за събитието.

Достъпът до събитието в парка до Терминал 2 ще е през вход, разположен точно до изхода на Метростанция „Летище София“, който ще отворен от 22.30 часа.

На всички посетители се препоръчва да използват метрото или директните автобусни линии №  84 и 384. Ако сте решили да дойдете с кола, имате възможност да паркирате колата си в паркинга на летището срещу 3 лв. на час. Ако сте решили да дойдете с такси, то крайната точка, до която е нужно да стигнете е Терминал 2 – сектор “Заминаващи”.

Вдъхновяващият уличен музикант Dub FX ще излезе на сцената малко след полунощ, за да представи чисто новото си лайв шоу и последния си отнасящ албум Theory of Harmony за пика на тази вълнуваща музикална вечер.

В малките часове на нощта, малко преди красивия софийски изгрев, на сцената ще излезе и Dub Phizix, който стилово се позиционира някъде между „засукания денсхол, тъмния дъб и футуристичния-минималистичен дръм енд бейз“. Заедно с него ще се качи един от най-бързите в бранша – MC Strategy, с когото ще ви се завие свят от скорострелните му рими на фона на тежките бас ритми.

По стара традиция нашето момче SAVA ще посрещне изгрева заедно с всички останали до края на тази вълнуваща и разнообразна музикална среща на 13-ти юни, осъществена с подкрепата на J&B – уискито, променящо представата за уиски!

БИЛЕТИ РАННО ПИЛЕ : 30 лв./35 лв. /Само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67
Онлайн и стандартни билети: 35 лв./40 лв. в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Офис 1, ОМВ, и др./
Билети “Фен Тераса”: 40 лв. в магазин “Яко”, 45 лв. в мрежата на Eventim.bg??Билети “VIP Teраса”: 50 лв. в магазин “Яко”:, 55 лв. в мрежата на Eventim.bg