Map Unavailable

Дата/час
30/04/2024
18:00 - 19:00

Категория


Представяне на антологията „Омагьосване“ от Добрина Симова

Книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ представя антологията Омагьосване“ от Добрина Симова на 30. април 2024 г. от 18.00 ч. на ул. „Георги С. Раковски“ 191Б.

Събитието е с водещ Надя Стаменова, учител и писател.

Добрина Симова: Омагьосване“ е литературна рожба, родена от вдъхновение и възторг, проникновена изповед на жена – творец, водена от кристален ум и огнена, любяща и вярна душа, обхващаща реалния живот във всичките му аспекти, който прозира през традиционните вярвания, въображенията и сътворенията на човешкия ум и душевност в посока бъдност. Сътвореното с обич поражда кръвна връзка между хората, защото творчеството е чедо, отгледано, милвано и рисувано, белязано от чувствата и мислите на автора.

Добрина Симова е учител, журналист и писател. Автор на поезия, апеви, кратки сатирични форми, детски разкази и стихове. Публикувала е стихотворения и кратки сатирични форми в редица централни издания. Член на Съюза на независимите български писатели, Конфедерацията на българските писатели, клуб ,,Български писател“ и други. Автор е на повече от десет поетични и сатирични книги.

Вход свободен!