fb
БългарияНовини

Trouble Bakers подготвят вкусни неделни вълшебства за почитателите на Хари Потър

1 мин.

Вълшебниците от Trouble Bakers подготвят поредната си изненада за читателите и ценителите на сладките удоволствия. Този път за вдъхновение ще им послужи поредицата за малкия магьосник Хари Потър и необикновените лакомства, описани на страниците й. Събитието за малки и големи ще се проведе на 27 май, неделя, от 12:00 ч. във FOX Book Café (София, ул. „Уилям Гладстон“ 32).

Trouble Bakers обещават магически игри и омагьосани сладкиши, с които да омаят както децата, така и възрастните. Издателство „Егмонт“ също ще се включи, като зарадва участниците в игрите с подаръци.

Пролет и Деси споделят:

Миналата година направихме събитие за феновете на Хари Потър, Пърси Джаксън и Селена от „Стъкленият трон“. Събраха се толкова много фенове на книгите и решихме, че е време да направим отделни събития за всяка от поредиците. А защо започваме точно с Хари? Защото самите ние сме израснали с книгите за магьосника и понякога тайничко се опитваме да светнем лампите с Лумос заклинанието.

Ако искате да надникнете в кухнята на Trouble Bakers и да зърнете някои от изкушенията, които ще можете да вкусите в неделя, включете се в събитието във Facebook. Там ще откриете както допълнителна информация за провеждането му, така и превърналата се в традиционна хитроумна карта за ориентир.