fb
БлоговеМнения

Всичко е любов според февруарската кутия на Gembox!

2 мин.

Дойде и моето време за скъпоценности! Получих февруарската кутия на Gembox преди дни и съвсем в унисон с тематичното й заглавие – всичко около мен е любов! Намирам за игра на съдбата да започна нова връзка по същото време. А кой знае, може катализатор да е била кутията?

Няма да навлизам в непознати територии на предполагаемото, ще ви говоря само за това, което знам със сигурност. А  то е, че удоволствието да разопаковаш кутия на Gembox е просто великолепно! Дали пък да не се свържа с Преслава, която ги подготвя, с предложение да ги прави два пъти месечно? Добре де, ненаситна съм за  хубави изненади и това ме прави и малко лакома :)

Обаче как да не се изкефиш максимално на нещо толкова добре издържано естетически, поднесено с вкус и каращо те да се чувстваш специално? Да отида в книжарница и да си купя книга е върховно изживяване за мен, но пък да ми подарят такава е още по-вълнуващо. Хубавото на Gembox е, че хем се изненадваш, хем не рискуваш особено заглавието в колета да не ти е по вкуса. Всички книжни изненади са на романтична тематика. Мили дами, кой може да сбърка с подобно четиво? Достатъчно сиви нюанси срещаме в ежедневието си и бягството с любовна книга ми се струва повече от здравословно!

Аз само за книги говоря (простете, деформация на книжен маниак), но това далеч не е всичко, което ме  чакаше в кутията. „Бургундските дневници“ (изд. „Ера“) директно влиза в ръчния багаж за предстоящото ми пътуване, но добавям и останалите малки тематични подаръци – за да ми е усмихнато и обичливо през целия престой. Кремът за ръце с екстракт от червено вино ми напомня, че виното може да стопля и създава настроение в най-различни форми, а курабийката в сърцевидна форма бързо ще изчезне дори без помен от троха. О, да не забравя и обиците на Pollyline Studio, за които вече съм измислила на кой тоалет подхождат най-добре…

Препоръчвам наистина чистосърдечно да си подарите магията на Gembox още следващия месец. Тя ще бъде вашето бягство от реалността, доставено удоволствие и доза чар в иначе разграфения със задачи и задължения делник. Заслужавате го.

Ако пък сте късметлии като мен – ще ви донесе дори любовта, за която бленувате!