fb
НовиниПо света

Чък Паланюк с нов роман след 4-годишна пауза

1 мин.

Чък Паланюк, многократно награждавният автор на „Боен клуб“, ще издаде нов роман след четиригодишна пауза. Той ще носи името „Adjustment Day“ и ще бъде публикуван през месец май 2018. Книгата ще бъде издадена от W. W. Norton & Company, който е първият издател на „Боен клуб“, „Невидими изчадия“ и „Оцелелият“.

Съобщението за „Adjustment Day“ обещава задминаване на всички предишни примери за непристойно поведение с брилянтна и скандална история, която е идеална за нашата ера. Всеки читател ще намери в книгата нещо мъдро, забавно и дори обидно. Самият Паланюк отбелязва:

„Следващата ми книга „Adjustment Day“ се отнася към „Боен клуб“ така, както е „Атлас изправи рамене“ към „Изворът“с по-уверени и смели герои и разбиващи нормите идеи. И е доказателство, че W. W. Norton и аз имаме голямо доверие един в друг. Щастлив съм, че отново ще работя с такъв смел издател.“

 

Докато дойде май 2018, може да припознаете различния стил на Чък Паланюк в избрани цитати тук. В „Аз чета“ ще намерите и ревюта на “Оцелелият” , “Невидими изчадия” и “Ненагледна моя”.