Loading Map....

Дата/час
19/12/2016
19:30 - 22:00

Място
The Art Foundation
ул. „Дякон Игнатий“ № 19
София

Категория


Лирическо отклонение - състезание за поети и актьори

Owll Events и The Art Foudation ви канят да присъствате за първи път на едно съревнование, в което предизвикваме вдъхновяващи и импровизиращи поети и артисти.

Цели на събитието:
Да се откъснем от прозаичния понеделник и да се пренесем в един свят на поезия и творчество, създавано на момента. Използване на лирика за по-лесно преживяване на предпразничната седмица. Възможно е да се открият и нови таланти.

Правилата са прости:
1. Ще се пишат стихове. На място. За време.
2. Ще има 3 кръга на определена тема, задача и условия.
3. След всеки кръг ще трябва да прочитате изразително поезията си.

Критерии:
Оригиналност. Съобразяване с темата, задачата и условията на всеки кръг. Умения за писане на текст в лирическа форма. Драматургични умения при прочитането на текста. Създаване на емоция у публиката.

Оценяване:
Нашето предварително подбрано жури с поетична и актьорска насоченост ще представи коментар, а публиката ще даде своя вот, за да избере победител.

Участници:
За да заявите своето участие, моля пишете ни на имейл office@owllevents.com със своето име, един абзац автобиография и любимото си четиристишие (може да не е ваше, стига да споменете автора). Търсим поети, актьори, може би и двете в едно, но най-важното е да сте смели и да умеете да импровизирате.
Срок за записване: 15.12.2016.
Ние ще потвърдим вашето участие до 17.12.2016.

Публика:
Добре сте ни дошли от всякакви творчески и житейски пътеки с афинитет към поезията, уютната творчерска атмосфера и хубавото вино (или уиски, ром, whatever floats your boat).

Вход:
– 5 лв.