fb
БългарияНовини

Стартирахме конкурса „Аз вярвам в себе си и в любовта“

1 мин.

byalata knigaВ какво вярвате по-силно? В себе си или в любовта? А може би в нещо друго? Сега е времето да си помислите, защото „Феникс Дизайн“ и „Аз чета“ обявяват конкурс за есе на тема „Аз вярвам в себе си и в любовта“. Всеки желаещ може да се включи с текст до 1500 знака до 30 април.

Победителите ще бъдат петима на брой и ще получат комплект книги от „Феникс Дизайн“ и талон за 30% отстъпка от фирмената книжарница на издателството. Това ще бъдат петте най-харесвани есета, публикувани като Notes на Facebook-страницата на новата книга на ivomir „Бялата книга (от любовта)“ – http://www.facebook.com/bialatakniga.

Участниците трябва да публикуват текста си на стената на страницата като коментар или като линк към своя Бележка/Notes на същата тема в личните си профили. Те ще бъдат публикувани като Notes от името на „Бялата книга (от любовта)“ с името на своя автор и ще могат да бъдат подкрепяни с бутона Like.

Участвайте и канете приятели, които да гласуват за вашите текстове! На 2 май петте най-харесвани есета ще получат награди.

NB! За крайното класиране важат харесванията само под Notes от страницата на „Бялата книга“.