fb
Storytel представя...Специални

Storytel представя: Светът на Илън Мъск, принцеса Даяна, агент Ванилия и още нови аудиокниги

3 мин.
Advertorial

И този месец донесе нови истории. Платформата за аудиокниги Storytel подготви интригуващи нови заглавия и формати, подходящи за всеки вкус, както и за слушане навсякъде и по всяко време. През март се доближихме до емблематични личности като Илън Мъск и принцеса Даяна. Константин Трендафилов дебютира в аудиокнигите със своята стихосбирка „За кого се сещаш, когато се сещаш за някого“, както и романа „Затворисърце“. Слушайте българския роман „Грехът на Малтица“ и открийте още много други интересни заглавия. 

„Илън Мъск: PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще“ – Ашли Ванс
Разказвач: Ники Кънчев

Биографията на Илън Мъск ни представя отблизо технологията и визията на известния предприемач и новатор зад SpaceX, Tesla и SolarCity. Журналистът Ашли Ванс улавя всеки аспект от живота и творчеството на гения, от бурното му възпитание в Южна Африка и полета до Съединените щати до драматичните му технически иновации и предприемачески занимания. Историята на Мъск може да чуете с гласа на Ники Кънчев в Storytel още днес.

„Даяна. Нейната истинска история от първо лице“ – Андрю Мортън
Разказвач: Христина Ибришимова

Животът на кралските особи винаги е бил интригуващ за читателите. Образът на принцеса Даяна, или “принцесата на народа”, провокира страстни дискусии за задълженията към монархията и мястото на един обикновен човек в него. През 2017 г. Андрю Мортън, секретарят на принцесата, представя на вниманието ни изцяло нов материал от аудиокасети с интервютата на принцесата и напомня за завета на Даяна.

„Шогун“ – Джеймс Клавел
Разказвач: Даниел Цочев

Вечната класика на 20 век „Шогун” на Джеймс Клавел е един многопластов шедьовър, актуален със съдържанието си и към днешна дата. Романът съчетава в себе си приключенски, исторически, любовен и военен дух.

Приковава вниманието на читателя с културния сблъсък между Изтока и Запада, между Европа и Япония. 

„Грехът на Малтица” – Лиляна Михайлова
Разказвач: Лидия Михова

Събитията в романа се развиват през Възраждането, в края на турското робство и първите години след Освобождението. „Грехът на Малтица“ на Лиляна Михайлова, обаче не е типично историческо произведение. Това е история за човечността, за скрития подвиг на една неука и обикновена жена, за героизма и морала. 

„Затворисърце“ – Константин Трендафилов
Разказвач: Антоан Петров-Анди

Дебютният роман на Константин Трендафилов е на един клик разстояние от почитателите си. Ако сте чели/слушали стиховете на Константин, трябва да ви предупредим, романът му е още по-лиричен, движи се със същото леко темпо и непринуден изказ, а темите са нещата от живота: приятелство и предателство, любов и разочарование, болка и надежда. 

„Агент Ванилия в мисия „Горска ягода“ – Катя Антонова
Разказвач: Силвия Петкова

Месец март зарадва и малките слушатели на Storytel. Актрисата Силвия Петкова ни поднася дългоочакваните нови приключения на любимата фея Ванилия. Третата книга от поредицата “Феята на захарницата” на Катя Антонова ни отвежда в свят с причудливи случки, където самата Ванилия влиза в нова роля на агент. 

„Storytel представя“ е рубриката, в която всеки месец ще ви разказваме за най-новите заглавия, които можете да откриете в платформата за аудиокниги. Oще над 200 000 истории на български и английски ви очакват в Storytel.

Прочетете още:

Storytel представя: 5 аудиосериала, които можеш да чуеш още сега
Storytel представя: 5 любими книжни класики
Storytel представя: 5 криминални книги
Storytel представя: 5 суперхита от любими автори
Storytel представя: 5 супер забавни книги за по-добро настроение
Storytel представя: 5 книги, прочетени от автора
Storytel представя: 5 книги от съвременни български автори
Storytel представя: 5 детски книги