fb
Книги и киноНовини

Адаптацията на „The Sandman“ идва през август [Трейлър]

1 мин.

Адаптацията по поредицата от графични романи The Sandman от Нийл Геймън ще се появи в Netflix на 5 август, а стрийминг платформата представи премиерно най-новия трейлър. Първият по-обширен поглед към самия господар на сънищата и неговата сестра Смърт беше направен на тазгодишния Comic Con в Сан Диего. Трейлърът представя Том Стъридж като Морфей. Към него се присъединява Кирби Хауъл-Баптист като негова сестра Смърт, готик с по-малко строга чувствителност от брат си. Двамата трябва да обединят усилията си, за да възстановят кралството на Дрийм, след като той е заловен от хора, които се опитват да злоупотребят с властта му, а сериалът е нестандартно, умопомрачително изследване на метафизичното и какво се случва с хората (или съществата) които се стремят да го контролират, пише The Collider.

Първите комикси Sandman излизат през 1989 г., когато Геймън започва да пише поредицата за DC Comics. Поредицата се публикувана в продължение на 75 издания между 1989 и 1996 г. Първият том на графичната новела вече е и на българския книжен пазар под името „The Sandman Том 1: Прелюдии и ноктюрни“ (изд. „Студио Артлайн“).

Гледайте трейлъра:

Поръчайте „The Sandman. Господарят на сънищата – том 1: Прелюдии и ноктюрни от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta22q3 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.