fb
Storytel представя...Специални

Storytel представя: Орлин Павлов се превъплъщава в сър Елтън Джон и още нови заглавия в Storytel

4 мин.
Advertorial

Oще един незабравим глас, разказващ велики истории, се присъедини към семейството на Storytel, за да зарадва любителите на аудиокниги. Певецът Орлин Павлов официално става част от семейството на Storytel и започва работа по записа на автобиографията на сър Елтън Джон. По-рано през април по рафтовете на аудио библиотеката на Storytel се настаниха  още нови интригуващи заглавия. Автобиографията на единствената и неповторима Невена Коканова, написана и разказана от Георги Тошев; един от бестселърите на ХХI век – „Сянката на вятъра“; единствената книга на шеф Иван Манчев – „Мечти и кошмари“ и „Клуб 5 сутринта“ на световно признатия Робин Шарма са само част от над 200 000 интересни заглавия в Storytel.

Aз – Елтън Джон
Разказвач: Орлин Павлов

В каталога от биографии на легендарни личности в Storytel, съвсем скоро ще се появи и тази на Елтън Джон. Орлин Павлов официално застава зад микрофона, за да ни разкаже живота на рок и поп легендата. Единствената биография на сър Елтън Джон е написана от самия него. Историята е изключително забавен мемоар на един артист, който следва „rock’n’roll“ културата във всеки аспект на живота си. Очаквайте биографията на сър Елтън Джон, разказана от Орлин Павлов през юни.

Невена Коканова. Коя съм аз – Георги Тошев
Разказвач: Георги Тошев

Има образи и артисти, които винаги остават в сърцата на публиката. Такава е и Невена Коканова. Талантът на актрисата е неоспорим и вечен, а житейският й път дооформя неговото съвършенство. Георги Тошев ни превежда през сандъка с чудеса и разговорите на немски с бабата на малката Невена, дебютът ѝ в киното с филма „Две победи“, приятелствата, легионът от почитатели, драмата „Тютюн“ и всички предизвикателства в живота на актрисата. Коя е Невена Коканова може да чуете в Storytel.

Сянката на вятъра – Карлос Руис Сафон
Разказвач: Даниел Цочев

Роман, изпълнен със загадки и въображение. „Сянката на вятъра“ е един от литературните феномени на XXI век, заинтригувал повече от два милиона и половина души по целия свят. Романът на Карлос Руис Сaфон ни отвежда в Барселона, запознава ни с младия Даниел, син на букинист и наследник на книжарница и завихря една вълнуващата история, тръгваща от гробището за стари книги. Даниел Цочев е разказвачът на този бестселър. Може да слушате целия роман тук.

Клуб „5 сутринта“ – Робин Шарма
Разказвач: Димитър Кръстев

Робин Шарма е един от най-четените автори на нашето съвремие. Самият той е световно признат хуманист и един от най-добрите консултанти по лидерство и личностно развитие. „Клуб „5 сутринта“ е мотивиращ наръчник, основан на революционен утринен режим, който засилва продуктивността до максимална степен и балансира останалите аспекти на ежедневието ни. Димитър Кръстев чете „Клуб „5 сутринта“ в Storytel за всички, които имат желание за промяна и търсят път към самоусъвършенстване.

Мечти и кошмари – Иван Манчев
Разказвач: Даниел Цочев

„Мечти и кошмари“ е кулинарна изповед на един от най-любимите шеф готвачи в България – Иван Манчев. Книгата разкрива пикантни истории „от кухнята“ и живота на кулинарния творец. Започва от първите му спомени, асоциирани с храна, преминава през различните му обучения и специализации в ключови хотели, ресторанти в България и в Швейцария. В „Мечти и кошмари“ може да откриете и лесни, вкусни и интересни рецепти за месо, разядки и други кулинарни изкушения.

„Storytel представя“ е рубриката, в която всеки месец ще ви разказваме за най-новите заглавия, които можете да откриете в платформата за аудиокниги. Oще над 200 000 истории на български и английски ви очакват в Storytel.

Storytel представя: Светът на Илън Мъск, принцеса Даяна, агент Ванилия и още нови аудиокниги
Storytel представя: 5 аудиосериала, които можеш да чуеш още сега
Storytel представя: 5 любими книжни класики
Storytel представя: 5 криминални книги
Storytel представя: 5 суперхита от любими автори
Storytel представя: 5 супер забавни книги за по-добро настроение
Storytel представя: 5 книги, прочетени от автора
Storytel представя: 5 книги от съвременни български автори
Storytel представя: 5 детски книги

[ + ]