fb
БългарияНовини

Яна Титова засне трейлър за „Сън“ – третия роман от Камелия Кучер

2 мин.

Режисьорката Яна Титова ръководи заснемането на трейлъра на най-новия роман от Камелия Кучер„Сън“. Както и при великолепното видео представяне на втората книга на авторката – „Нощ“, по проекта работи и продуцентска къща No Blink (Александър Алексиев и Ники Стоичков). Снимките се състояха на 3 септември в старинна софийска къща и на територията на парк Военна академия. Атмосферата на книгата ще бъде претворена в кратко видео, подарък от авторката към всички читатели и фенове на нейното творчество.

Официалната премиера на книжния трейлър ще бъде на 18 септември, а третия роман от Камелия Кучер ще можете да намерите в книжарниците през октомври.

Сред гостите на събитието бяха блогъри и журналисти, както и победителката във Facebook играта на ИК „Хермес“ – Антония Стоянова, която спечели възможността да се запознае с Камелия Кучер и да присъства на снимачния ден.

Ето какво споделя писателката за третата си книга:

Португалия, основно Лисабон, е герой в романа. Историята се завъртя около Лисабон. Този декаданс, който се усеща в Португалия, на мен ми е много любим, усещам го много близък на вътрешния ми свят. Това много се усеща в „Сън“. Там със сигурност я има красотата на сградите, на къщите, които са като живи – говорят, скърцат…

Това усещане пресъздава и Яна Титова чрез всеки един елемент от книжния трейлър, на който ще можете да се насладите съвсем скоро. А дотогава можете да надникнете зад кулисите на снимачната площадка:

Снимки: Кристина Збарская и ИК „Хермес“

Прочети още:

Камелия Кучер: Гръбнакът на една демократична държава е в независимите институции

„Нощ“ – вторият превъзходен роман на Камелия Кучер

Камелия Кучер: Благодарение на „Нощ“ научих, че наистина съм писател

Камелия Кучер препоръчва: 10 книги за живота по време на Втората световна война

За всеки човек има книга, знаете ли? И рано или късно тя винаги го намира – из „Нощ“ от Камелия Кучер [откъс]

Новата книга на Камелия Кучер „Нощ“ с впечатляващ трейлър [видео]

Епизод 6 на „Книжният подкаст“, в който си говорим с Камелия Кучер за втория ѝ роман “Нощ“

Камелия Кучер: Домът на душата ми е там, където е моето семейство