fb
БългарияНовини

„Аз чета“ и врачанската библиотека представят Камелия Кучер

2 мин.
Камелия Кучер

С радост ви споделяме, че възобновяваме онлайн срещите с автори, организирани съвместно с приятелите ни от Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца! До края на годината ще ви срещнем с няколко обичани български писатели, а стартът ще бъде даден утре (четвъртък) от 18 ч. с представянето на Камелия Кучер и новия ѝ роман „Сън“ (изд. „Хермес“). Излъчването на срещата ще бъде на живо на Facebook страниците на библиотеката и „Аз чета“.

Втората серия от онлайн срещи с писатели, стартирали с кампанията #ВкъщиСъмИЧета, ще продължи през месеците ноември и декември 2020 г.  

Специалният ни гост утре авторката на „Дом“ и „Нощ“Камелия Кучер. Тя издава своя дебютен роман „Дом“ през 2018 г. след години пътуване по света. Живяла в Русия, Испания, Швейцария и Франция, тя завършва образованието си в Женева, преди окончателно да се завърне със семейството си в България. Любовта към думите съпровожда целия живот на Камелия. Година след публикуването на „Дом“ сред най-четените заглавия на български писатели се нареди и втората ѝ книга „Нощ“ – една вълнуваща история, започнала в Рим по време на Втората световна война.

Вече е факт и третият ѝ дългоочакван роман „Сън“. В него историите на три семейства се преплитат на фона на диктатурата на Салазар, Революцията на карамфилите и фадото.

Бъдете на линия във Facebook и задавайте въпроси!

Можте да поръчате и трите книги на Камелия Кучер – „Дом“, „Нощ“ и „Сън“ – с отстъпка от Ozone.bg, като ползвате код AZCHETA20Q4.

Вижте още:

Яна Титова засне трейлър за „Сън“ – третия роман от Камелия Кучер

Камелия Кучер: Гръбнакът на една демократична държава е в независимите институции

Камелия Кучер тръгва на национално турне

„Нощ“ – вторият превъзходен роман на Камелия Кучер

Камелия Кучер: Благодарение на „Нощ“ научих, че наистина съм писател

Камелия Кучер препоръчва: 10 книги за живота по време на Втората световна война

Новата книга на Камелия Кучер „Нощ“ с впечатляващ трейлър [видео]

За всеки човек има книга, знаете ли? И рано или късно тя винаги го намира – из „Нощ“ от Камелия Кучер [откъс]

Епизод 6 на „Книжният подкаст“, в който си говорим с Камелия Кучер за втория ѝ роман “Нощ“

Камелия Кучер: Домът на душата ми е там, където е моето семейство