fb
Книги и киноСпециални

Филмът по романа „Аз преди теб“ с премиера на 24 юни

1 мин.

За всички почитатели на романтичните книги и филми Warner Bros. са подготвили перфектната лятна комбинация – екранизация по бестселъра на Джоджо Мойс „Аз преди теб”. Филмът тръгва по българските кина на 24 юни.

Докато тръпнем в очакване, нека си припомним въздействащия трейлър на кино варианта на „Аз преди теб“ с Емилия Кларк („Игра на тронове“) и Сам Клафлин („Игрите на глада“) в главните роли.

Дни преди българската премиера на филма, на 16 юни излиза дългоочакваното продължение на книгата на Джоджо Мойс – „След теб“ (ИК „Хермес“).след теб

Писателката споделя, че не е възнамерявала да пише продължение на „Аз преди теб“, но работата по сценария на филма и стотиците ежедневни имейли и съобщения в социалните мрежи с въпроси какво се е случило с Луиза след това, я карат да промени решението си.

„С огромно удоволствие се срещнах отново с Лу и семейството й, както и с родителите на Уил, и ги изправих пред нови предизвикателства. И този път успяха да ме разсмеят и разплачат. Надявам се, че и читателите ще изпитат същите емоции при повторната си среща с тях“, казва Мойс.