fb
БлогБлогове

„Аз чета“ провежда Седмица на романтичната литература през май

1 мин.

Почнат ли да се затоплят дните, замирише ли ни на слънце, люляци и пролет, веднага се настройваме на романтична вълна. Денят на влюбените може и да е през февруари, но за нас в „Аз чета“ най-приятното време за романтика е сега. Ето защо решихме да посветим май именно на любовните романи.

От 14 до 20 май ще проведем вече традиционната ни Седмица на романтичната литература, която е слабост на преобладаващата част на екипа ни. Очаквайте най-разнообразни препоръки и ревюта за любимите ни книги и поредици от последните години. Ще ви запознаем с някои от най-актуалните съвременни имена в жанра и ще ви информираме за любовните киноадаптации, които в никакъв случай не трябва да пропускате.

Разбира се, ще ви зарадваме и с най-хубавите цитати, които тези творби могат да предложат. Не се бойте, не сме пренебрегнали и любителите на поезията!

Най-важно за нас обаче е да продължаваме да оборваме предразсъдъците към тези истории. Не забравяйте, че книгите и четенето са източник на удоволствие. Това е едно от най-ценните им качества. Ако любовните романи не ви носят тръпка, недейте да принизявате щастието, което представляват за други читатели. Така де, нали любовта ще спаси света. Защо да не спаси и литературата? ;)

Изображение на публикацията: Kontur Creative