fb
КнижарницитеНовини

Младши-книжарите на Orange ще четат любимите си книги тази събота

1 мин.

Нали не сте забравили, че април е Месец на детската книга в Orange Center? И след срещата с техните младши-книжари идва ред на детското четене, което обещаха от веригата. То ще проведе тази събота, 22 април, от 10 часа в едно от най-любимите ни книжни места – кафе-книжарница Orange Books Cafe на ул. Граф Игнатиев 18,ет. 4.

В рамките на час и половина малките посетили събитието ще имат възможността да споделят с останалите откъс от любима своя книга и да разкажат защо именно тя е ги е впечатлила най-силно.

„Обмяната на опит и лични впечатления между децата е много ценна и ние вярваме, че един от най-страхотните начини дете да срещне следващата си любима история е именно като получи препоръка за нея от друго дете. Затова правим всичко възможно да създадем среда, в която най-малките читатели да се чувстват комфортно, спокойно и свободно“, казват от Orange Center.

В кампанията се включиха и „Аз чета“ и „Детски книги“, както и издателства Хермес, Фют, Емас, Точица, Егмонт и Софтпрес. Очаквайте изненади и весело съботносутрешно книжно изживяване!