fb
Storytel представя...

Storytel предстaвя: 5 книги за по-успешна 2020 г.

6 мин.
аудиокнига

Мина малко повече от месец от новогодишните решения, които взе за 2020-а година. Как се движиш по пътя към изпълнението им? Ако имаш нужда от малко помощ отвън, един вечноработещ съвет е да посегнеш към книга по темата. С навлизането на платформата Storytel на българския пазар книгите са още по-лесно достъпни и можеш да се възползваш от ценното им съдържание дори в моментите, в които не ти е и минавало през ум. В тази статия събрахме предложения за произведения, които могат да те направят по-мотивиран, успешен и съответно по-щастлив човек, така че ти предлагаме да не я пропускаш. А в края ще откриеш и подарък!

Можеш да ползваш 30-дневен безплатен тестов период с мобилното приложение на Storytel – използвай неограничен брой аудио и е-книги, като избираш сред 800 заглавия на български и 50 000 на английски език. Опитай сега на www.storytel.com/bg/bg/azcheta!

“Майната му! Да го направим!” от Ричард Брансън

…е задължително четиво за тези от вас, които са вечно любопитни за историите на успеха. Примерите около нас са много, а дефиницията за успех – още повече. И все пак не можем да не определим като успешен бизнесмен Ричард Брансън. В книгата, прочетена от Чавдар Монов, ще чуете личната изповед на автора, неговите водещи принципи и мотивацията му да става по-добър в това, което прави, ден след ден. Може да експериментирате с прилагане на съветите му, без значение колко различен е вашият житейски контекст. Принципите за успех са едни и същи, доколко методично и дисциплинирано ги следваме определя резултата.

 

“Въпреки всичко” от Питър Сейдж

…е книга, която служи на първо място за вдъхновение. Защото всеки предприемач има нужда от тази двигателна сила, за да преодолее неизбежните препъникамъни по пътя си,  нали? Е, световноизвестният предприемач и презентатор Питър Сейдж е сред подходящите примери за това. Ще чуете 11 писма, които авторът изпраща до своите коучинг групи, докато преминава през едно истинско житейско изпитание. Историите са истински и дори да не се припознаете напълно в тях, със сигурност ще можете да извлечете тези качества и умения, които ни помагат да вървим напред в кариерата си, да се развиваме и да допринасяме за собственото си благосъстояние, както и за това на другите. Чуйте прочита на Борислав Дойчинов и се насладете на това полезно четиво в аудиовариант.

 

“Мисли и забогатявай” от Наполеон Хил

е една от най-продаваните книги, свързани с постигането на успех в материален план. Макар да се появява в хартиено тяло за първи път през 1937 г., тя продължава да намира много нови читатели и днес. Ако имате колебание дали произведението не звучи архаично и дали бихте могли да извлечете някаква полза от него, вземете предвид следния факт. Наполеон Хил е истински иноватор за времето си. Днес книжарниците имат цели секции с книги за успех, самоусъвършенстване, самопомощ и изобщо разкриващи “тайните на успеха”. Е, преди повече от 80 години това не е било така и Хил е бил сред първите смели предприемачи, които се впускат в ново начинание, убедени в успеха си и следвайки методично и упорито целта си. Дори само този личен пример да вземете от автора на книгата, вие вече знаете част от “тайната”, която тя обещава да разкрие. Още по-убедителна и лесно възприемчива аудиокнигата става благодарение на гласа на Константин Динчев.

 

Influence от Робърт Чалдини

…е емблематична книга, която би могла да се препрочита отново и отново. Изцяло научен труд, посветен на механизмите на вземане на решения, мотивацията и обработването на информация, той може да ви бъде изключително полезен. Не само в кариерата ви, а в осъзнаването ви като личност и във взаимоотношенията ви с околните. Социалният психолог Чалдини може да бъде ваш верен партньор в усвояването на техники, които да ви помогнат да водите успешни преговори, да продавате по-добре и да предугаждате ответните реакции в корпоративната среда. В платформата Storytel ще чуете книгата с гласа на Джордж Нюбърн.

Freakocomics от Стивън Левит и Стивън Дъбнър

…ще преобърне представите ви за съвременния свят. С изключително увлекателен разказвателен стил Стивън Левит и Стивън Дъбнър показват, че икономиката на практика изучава стимулите – как постигаме това, което искаме, особено в съревнование с други хора. Книгата разбива множество митове и отваря очите на слушателя по много теми. Ако искате да сте успешни в работата си и в живота като цяло, не пропускайте да се докоснете до превърналата се в класика книга Freakonomics. В платформата Storytel ще я чуете с гласа на един от авторите – Стивън Дъбнър.

Сега „Аз чета“ и Storytel ти дават възможност да ползваш 30-дневен безплатен тестов период с мобилното приложение на Storytel – използвай неограничен брой аудио и е-книги, като избираш сред 800 заглавия на български и 50 000 на английски език. Опитай сега на www.storytel.com/bg/bg/azcheta!

Снимка:

Вижте още:

Storytel представя: 5 любими книжни класики
Storytel представя: 5 аудиосериала, които можеш да чуеш още сега
Storytel представя: 5 детски книги
Storytel представя: 5 съвременни български автори
Storytel представя: 5 книги, прочетени от автора
Storytel представя: 5 сборника с разкази
Storytel представя: 5 суперхита от любии автори
Storytel представя: 5 супер забавни книги за по-добро настроение

Аз чета повече със Storytel: „Падение и спасение“ от Весела Тотева
Аз чета повече със Storytel: „Сливовиц“ от Кетрина Хапсали
Аз чета повече със Storytel: „Четиринайсет ванилии и половина“ от Катя Антонова
Аз чета повече със Storytel: „Коледни вулнения в света на мотовете“ от Радостина Николова
Аз чета повече със Storytel: „Уличният котарак Боб“ от Джеймс Боуен
Аз чета повече със Storytel: „Извън редовете. Романът на Яна Язова“ от Боряна Дукова