fb
От издателстватаСпециални

Антон Георгиев ще представи „Морски записи“ и в Пловдив

2 мин.

Advertorial

Лятото вече отмина, но все още можем да се върнем към плажа, да чуем шума на вълните и да усетим морския бриз сред страниците на „Морски записи“ от Антон Георгиев (изд. „Хермес“).

След премиерите във Варна, Бургас, Созопол и София, на 8 октомври сборникът с разкази, стихове и мисли, ще бъде представен и в Пловдив. Събитието ще започне в 19.00 часа в „Петното на Роршах“ (ул. „Йоаким Груев“ 36).

Повече за книгата ще разкаже нейният редактор Деметра Димитрова, а авторът ще сподели откъде е почерпил вдъхновение за своите истории и с няколко избрани откъса ще поведе гостите на кратка разходка край морския бряг.

За книгата

„Морски записи“ са уловените частици, мисли, образи, места и ситуации, които са полепнали по пръстите ми. Те разказват за пясък и сол, рибари и дракони, хазяйки и туристи, потъване и изплуване.

„Морски записи“ са леки и неангажиращи, но често вълнуващи и променливи. И ако им се доверите, поне за кратко „Морски записи“ ще ви дадат едно познато чувство. Подобно на онова, което човек изпитва, когато гледа към хоризонта над морето след залез и усеща лекота и в същото време някаква странна мъдрост, без да има каквато и да е реална причина за това.

За автора 

Антон Георгиев е роден на 6 февруари 1985 г. в София. Завършва Втора английска езикова гимназия “Томас Джеферсън”. Учи Културология в Софийския университет. От 10 години се занимава с реклама.

Пише сценарии, послания и измисля концепции. Различни негови проекти получават награди на фестивали за креативност. В момента Антон е творчески лидер в рекламна агенция.

Можете да вземете „Морски записи“ с отстъпка от 10% от Ozone.bg и безплатна доставка, като ползвате код azcheta при завършване на поръчката си!