fb
БиблиотекаКнижен пътеводител

Пътеводител в света на „Имаго“

2 мин.
knijen patevoditel imago

Любовта ни към книгите е пътуване, което обикновено ни намира в точния момент и на точното място. Затова и книгите са толкова силно емоционално свързани с нас – те са израстването, опората и бягството. Успокоението от добре разказаната история.

Но пътищата на книгите към нас винаги са различни – понякога са препоръки от приятели, понякога са публикации в книжни сайтове или просто горещото очакване за ново очарование от любим автор.

Този пътеводител е просто нова пътечка, идея, която събира изброените по-горе елементи, а може би добавя и нови. Той е среща с романа „Имаго“ и писателката Радостина Ангелова, по-подробно, но не и прекалено, за да развали удоволствието от четенето.

Този пътеводител е предизвикателство за нас и силно се надяваме да е изкушение за Вас. Възможност да предизвикаме любопитството Ви с нещо, което искрено ни е харесало, очаровало и нямаме търпение да прочетете.

Този пътеводител не е рекламен продукт, но силно се надяваме да допринесе за повече интерес към съвременната качествена българска литература, защото тя е факт. А книгите на Радостина Ангелова са поредното доказателство за това.

Имаме желанието да развием формата, така че да бъде максимално полезен и интригуващ за Вас, читателите, но също и за издателите и авторите.

Ще се радваме да споделите своите впечатления и коментари, отворени сме за предложения и нови идеи.

И приятно пътуване в света на “Имаго”.

 Не забравяйте, че довечера от 18:30 ч в галерия Credo Bonum на ул. Славянска 2 е премиерата на романа „Имаго“, където ще имате възможност да се запознаете с авторката Радостина Ангелова и да научите повече за книгата.