fb
Storytel представя...Специални

Storytel представя: 50% намаление от абонамента за студенти, Рене Карабаш, Петър Дънов и още много нови заглавия и автори на български и английски език

5 мин.
Advertorial

С началото на новата академична година, Storytel напомня на всички студенти за възможността да се възползват от 50% от абонаментната такса, срещу валиден студентски документ. Новодобавената аудиокнига Маркетинг 4.0 от Филип Котлър би била чудесна помощ за маркетинг ентусиастите сред студентите. Но септември не е само за учaщите. Последната книга на Рене Карабаш – “Писма на Омар до бъдещата му съпруга” допълни селекцията на български съвременни автори. За здрав дух и тяло и успешно развитие, новото предложение е от Учителя. За трудностите в живота” от Петър Дънов се присъединява към аудиобиблиотеката. “Герои” от Стивън Фрай, “Мисис Далауей” и биография на Пабло Ескобар внасят допълнителен цвят в новите заглавия в Storytel. За най-малките – “Питър Пан” и “Децата на капитан Грант”.

“Писма на Омар до бъдещата му съпруга” от Рене Карабаш  

“Обещавам да се боря със задуха в горещите следобеди, когато вентилаторът ни не работи. Трябва да знам, че няма да скочиш в реката без мен, когато жегата стане нетърпима. Аз само искам да държиш ръката ми, докато чета дебелите си книги, и да я пускаш, когато трябва да мина на следваща страница.” Човек на име Омар пише и изпраща писма на бъдещата си съпруга, която още не е срещнал и която не познава. Не знае кога и къде ще се появи в живота му, не знае как изглежда и дали изобщо е родена. Тогава къде точно изпраща тези писма? Получава ли ги някой? Ще получи ли отговор от нея? Това са въпроси, които губят своя смисъл, потъвайки в дълбочините, в които този път Рене ни потапя, и ние неусетно започваме да се превръщаме в Омар. Слушайте “Писма на Омар до бъдещата му съпруга” на Рене Карабаш в Storytel с гласа на Димитър Николов.

“За трудностите в живота” от Петър Дънов

Едни от най-ценните книги за самоусъвършенстване по нашите географски ширини са от Учителя. Петър Дънов предава ценни знания не само на своите ученици, но и на всеки, който би искал да опознае по-дълбоко себе си и света наоколо. „Обикновено именно предизвикателствата по пътя ни показват кои сме всъщност“ казва самият той. Георги Георгиев – Гого е разказвачът на “За трудностите в живота”.

“Герои” от Стивън Фрай

Стивън Фрай брилянтно преразказва драматичните, забавни, трагични и вечни истории за овековечените древногръцки герои в едноименния си бестелър. “Герои”-те са смели и вълнуват сърцето с приключения, преодоляват безброй чудовищни ​​опасности или надхитряват коварните отмъстителни богове. Триумфът им отива. Припоменете си историите на Язон и аргонавтите, Аталанта, Орфей, Едип и останалите имена от плеадата герои. Слушайте в Storytel с гласа на Николай Николов. 

“Мисис Далауей” от Вирджиния Улф

Вирджиния Улф е една от най-големите имена в литературата на XX век. Романът “Мис Далауей”, сътворен от нея, е своеобразен шедьовър, описващ брилянтно епохата, в която твори. Изтънченият глас на актрисата Биляна Петринска придава допълнителна дълбочина в литературният преглед на живота на съзнанието, представен ни от Вирджиния Улф. 

“Пабло Ескобар: Моят баща” от Хуан Пабло Ескобар

„Баща ми възпита в мен човешките ценности, макар че извън дома не ги прилагаше на практика“, признава Хуан Пабло. Един откровен разказ от сина на един от най-влиятелните и любопитни личности от миналия век – Пабло Ескобар. Противоречива, но принципна личност, предизвикваща и обич, и омраза към себе си. Слушайте в Storytel “Пабло Ескобар: Моят баща” с гласа на Даниел Цочев от 28 септември. 

“Питър Пан” от Джеймз М. Бари

Любим на малки и големи, магическият свят на Питър Пан, безспорно е притегателна и мечтана реалност. Приключенията на младежа със зеленото костюмче, мъдрите думи на Уенди, могат да бъдат слушани вече в Storytel, разказани от Мартин Герасков. И не забравяйте, няма възрастови ограничения. 

„Storytel представя“ е рубриката, в която всеки месец ви разказваме за най-новите заглавия, които можете да откриете в платформата за аудиокниги. Oще над 200 000 истории на български и английски ви очакват в Storytel.

Прочетете още:

Storytel представя: “Над нещата” – подкастът на Петя Дикова и Илиян Любомиров и още горещи истории за края на лятото
Storytel представя: Втори сезон на подкаста на Мадлен Алгафари, придружен от хитови заглавия за плажа, планината и колата
Storytel представя: От Христо Стоичков до сър Майкъл Кейн – нови и интригуващи биографии
Storytel представя: Наум Шопов-внук разказва историята на дядо си и още нови заглавия
Storytel представя: Орлин Павлов се превъплъщава в сър Елтън Джон и още нови заглавия в Storytel
Storytel представя: Светът на Илън Мъск, принцеса Даяна, агент Ванилия и още нови аудиокниги
Storytel представя: 5 аудиосериала, които можеш да чуеш още сега
Storytel представя: 5 любими книжни класики
Storytel представя: 5 криминални книги
Storytel представя: 5 суперхита от любими автори
Storytel представя: 5 супер забавни книги за по-добро настроение
Storytel представя: 5 книги, прочетени от автора
Storytel представя: 5 книги от съвременни български автори
Storytel представя: 5 детски книги