fb
Ревюта

„Ана Ана е болна“, но плюшките ѝ ще я развеселят

1 мин.

„Ана Ана е болна“ (изд. „Пурко“) е поредната порция забавни ситуации с малката Ана Ана и нейните плюшки, разказана под формата на комикс от Алекси Дормал и Доминик Рок. Момиченцето, което вече познаваме от „Ана Ана. Сладки сънища!“„Ана Ана. Шоколадовата експлозия“ и „Ана Ана. Не ни е страх от тъмното!“, лежи в леглото болно от грип.

Нейните плюшени играчки със забавни имена Зигзаг (заек), Пингпонг (пингвин), Лиско, КитчоГризу (мече-гризли) и Космато топче (напълно отговаря на името си!) обаче много я обичат и искат да я развеселят и да й помогнат да оздравее по-бързо. Дотук добре, но те имат странни идеи как точно да стане това! Резултатът е малко уморителен за Ана Ана, а за плюшките остава урокът, че когато искаш да помогнеш на някого да се почувства по-добре, трябва първо да го попиташ как да го направиш.

Комикс поредицата за най-малките „Ана Ана“ е чудесна възможност за децата от 3 до 7 години да се забавляват, докато неусетно развиват комплексни умения чрез проследяване на разказа като комбинация от рисунки и текст.

Цялото ревю можете да прочетете в сайта „Детски книги“.

Можете да вземете тази книга с отстъпка от 10% от Ozone.bg и безплатна доставка, като ползвате код azcheta при завършване на поръчката си!