fb
На щанда на...НовиниПанаирът

Добре дошли на щанда на „Дъбови листа“ (Шатра 3)

3 мин.
Advertorial

Посетителите на Пролетния базар на книгата могат да се отбият на щанда на семейното издателство „Дъбови листа“ , където ще открият любопитни и красиви издания за малките читатели, както и няколко специални предложения за порасналите. По-долу ще видите някои от акцентите на Шатра 3.

Абсолютният хит на издателството са двете книги на белгийското дуо Елен Делфорж и Кантен Гребан. „Мама“ и „Любов“ са луксозни издания с твърди корици, които станаха любими на много български читатели. С кратките си, но силно емоционални текстове, и с изящните си илюстрации, книгите са подходящи за подарък на вашия любим човек, за сватба или на бъдеща майка. На щатра 3 ще ги намерите и в комплект с отстъпка.

Туут и Пъдъл са най-добри приятели, а децата ги обожават! Книгата на Холи Хоби е подходяща за малките читатели, които ще разберат, че истинското приятелство не познава граници. „Приказки“ от Ханс Кристиан Андерсен пък е от онези прелестни издания, които можем да наречем „задължителни“ за всеки дом. Защото какво е детство без приказките на най-легендарния разказвач на всички времена? Всяко дете заслужава да се докосне до трогателните до сълзи и дълбоко поучителни истории, превърнали се в класика по цял свят. Истинска сила те придобиват обаче в съчетание с илюстрации от висока класа, дело на Кантен Гребан.

„Музиката и седемте ноти“ е помагало за най-малките, които правят първите си стъпки в музиката, написано от музикалния преподавател Диана Карайотова и певицата Антоанела Петрова. Илюстрирано е от българската художничка и автор на детски книги Нуша Роянова. Книгата съдържа и специална история подарък от музиканта Стоян Роянов и неговата съпруга Нуша Роянова. “А защо не?” е приказка, вдъхновена от собствения житейски път на двойката, която разказва за сбъдването на мечтите. „От деца за деца“ 1 и 2 са книги, които са изцяло създадени от детското въображение. Приказките в тях са избрани в конкурс, а илюстрациите са дело на децата от школата по рисуване на Нуша Роянова във Варна.

На шатра 3 ще намерите и „Жабчето Жо“ – трогателна история за търсенето на това, което ни прави щастливи, както и любимата на много деца поредица за кучето Джак и котката Ема. Забавните приключения на Вики, родителите ѝ и домашните им любимци са чудесен избор за история преди лягане на малките читатели.

Тази година на Шатра 3, наред с книгите на издателство „Дъбови листа“, ще намерите и пет книжки от нова поредица за таралежчето НадЕжко на д-р Надежда Савова-Григорова. Книжките са подходящи за малчугани от 5 до 9 години и ще ги отведат в пет различни страни, за да ги запознаят с нравите и обичаите на местните хора. Интригуващите истории са своеобразен учител по емоционална интилигентност, освен това са красиви и забавни!

Заповядайте!