fb
БиблиотекаКнижен пътеводител

Книжен пътеводител – „Подземните хроники“ на Сюзан Колинс

1 мин.

Надяваме се, че не сте забравили, че Националният дворец на културата ще стане арена на забавни приключения и книжни емоции тази събота между 14:00 и 16:00 ч с куест играта “Стани герой в Подземната страна” (присъединете се към приключенската игра и във фейсбук)

Малки и големи любители на книгите са поканени да се впуснат в двучасова игра, вдъхновена от книжната поредица “Подземните хроники” на авторката на “Игрите на глада” Сюзан Колинс.
Все още може да се запишете за участие на editors@detskiknigi.com, а след това да се забавлявате епично и да спечелите страхотни награди. В играта могат да се включат и деца, които не са чели книгите, а записване ще има и непосредствено преди старта на събитието.

Куест състезанието се организира от сайтовете “Детски книги”, “Аз чета” и издателство Екслибрис. Партньори на инициативата са сайтовете “Аз детето”, Teen Problem и блогът “Книгозавър”.

Преди събитието реално да се случи обаче ще се потопим малко по-дълбоко в “Подземната страна” с пълния книжен пътеводител, който със сигурност ще Ви вдъхнови да прочетете книгата и да се включите в нашето панаирно предизвикателство:

Вижте и ревютата на Вал и Лора за “Грегор Горноземеца”„Грегор и Гибелното пророчество” и „Грегор и проклятието на топлокръвните“ както и ревютата на Мила запърва, втора, трета и четвърта книга от поредицата.